Kamis, 15 November 2012

eni membri cu drepturi depline al organizaţiei. Exista un sec

a căzut din har în Egipt revoluţie în timpul primăverii Arabe multe au fost implicate cu privire la ce tip de noul guvern ar putea prelua. Unele sugerat că militare a fost cea mai mare parte în control şi prietenii cu Statele Unite care ne nu aveau ekiosku.com beli nimic să vă faceţi griji. În plus, mulţi dintre acei studenţi de colegiu, care a început Revoluţia au fost, de asemenea, musulmanii moderaţi sau destul de liberale, acceptarea de toate religiile. Alte speculatori a sugerat că ar putea prelua Frația musulmană, şi noi ar trebui să fie atent ceea ce ne dorim de la un nou regim.
Multe a spus noi nu ar trebui să vă faceţi griji despre asta, şi că totul va fi bine. Astăzi, Frăţia musulmană a preluat, şi lucrurile nu sunt la fel de buna ca am sperat, şi fraternitate este foarte bine organizat şi bine înrădăcinată politic. Acestea sunt în control, ei fac regulile, şi că este modul în care va fi în viitor, de ceva timp. Ceea ce înseamnă că Statele Unite şi eforturile noastre diplomatice? Ei bine, am fost oarecum respins de Frația musulmană, şi a cerut să cedeze gratie regula lor.

În mod evident, ar dori să aibă bani continuă să curgă în, şi au dat seama ei sunt responsabili de canalul de Suez, şi solicită că vom păstra le trimite ajutor financiar dacă dorim a fi prietenii lor. Probabil ceva vrem poate negocia un preţ. În cazul în care am venit de la acest lucru este denumit stoarcere, dar în Orientul Mijlociu, acest lucru este un lucru obişnuit, şi poate că este timpul am te obişnuieşti cu el. Când Preşedintele Barack Obama a dus în Egipt şi a făcut un discurs de mare, pentru care a primit un Premiul Nobel pentru pace, aceasta a fost înainte de revoluţie, care sa încheiat în Frăţia de a lua peste.

Rand Corporation pune un document de cercetare interesant intitulat; "Frația musulmană, tineret, şi implicaţiile pentru angajamentul SUA," de Jeffrey Martini, Dalia Dassa Kaye şi Erin York. Potrivit raportului, există o diviziune musulmane fraternitate tineret şi;

"Copiii nu pot deveni membri cu drepturi depline al organizaţiei, dar ele pot afiliat cu frăţie prin intermediul programului de scout organizaţiei. Atunci când ajung la gimnaziu, ei pot fi încorporate în secţiunea de student MB şi începe procesul de a deveni membri cu drepturi depline al organizaţiei. Exista un secretariat în fiecare din regiune în Egipt şi secretar de tineret este însărcinat cu consolidarea obligaţiuni printre membrii mai tineri, este recrutarea de noi membri şi pregătirea tinerilor Partidului pentru viitor conducerea."

Raport şi hârtie de cercetare RAND Corporation nu a menţionat că interacţiunea dintre tineri şi conducerea este similar cu veche tradiţie de Grecia, atunci când vine vorba de unire. Cu toate acestea, că este sigur să spun. După cum ştiţi că Preşedintele Obama este în regulă cu rol de conducere a frăţiei musulmane în Egipt şi metodele le utilizează pentru a menţine astfel de conducere în timp, el este indicată în comentarii în timpul călătoriilor sale din Orientul Mijlociu.

Nu toate de tineret musulmane fraternitate tendinţa de a obţine împreună cu crearea frăţiei musulmane Senior. Unele rutină întrebare autoritatea, totusi, cei care pauza departe vor găsi ei înşişi membrii de fraternitate în viitor, dar ei pot ajunge durata opoziţiei politice. În ceea ce priveşte multe, probabil, ar trebui să fim atenţi ce ne dorim pentru, data viitoare când există o revolta sau revoluţie undeva în lume. Nu ar trebui să numărăm noastră de pui înainte de eclozează, nici nu ar trebui să ne aşteptăm un rezultat favorabil.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar